مشاوره حقوقی رایگان - درج توامان درخواست تخلیه و دریافت خسارات در یک دادخواست

با سلام. متاسفانه مستاجر آپارتمان مسکونی بنده، علارغم سپری شدن یک ماه از مدت قرارداد، حاضر به تخلیه ملک و تحویل کلید نمی باشد و اجاره چند ماهه اخر خود را نیز نپرداخته است. بنده نیز دسترسی به ملک جهت بررسی خرابی و خسارت به ملک ندارم. ایا می توانم در یک دادخواست هم برای گرفتن حکم تخلیه و هم برای دریافت خسارت و حق المثل درخواست بدهم ؟ یا باید دادخواست جداگانه ارایه دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله میتوانید باهم دادخواست بدید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله میتوانید در یک دادخواست تقاضای دستور تخلیه و مطالبه اجور معوقه و خسارات را از شورای حل اختلاف محل بخواهید ولی در صورتیکه مطالبه اجور معوقه از مبلغ بیست میلیون تومان بیشتر نباشد . در مورد بررسی خرابی ملک نیز میتوانید تقاضای تامین دلیل را از شورای حل اختلاف جهت برآورد خسارت به ملک بنمایید.