مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. من با شوهرم 6 ماهه مشکل دارم و همسرم خیانت کرده و در منزل پدرمم الزام به تمکین هم محکوم شد و به نفع من شد. بخاطر اینکه اذیتم کنه چون محکوم شده رفته شکایت خیانت در امانت از من کرده گفته کارتهام دستش بودن دوران زوجیت و پولامو برده 21میلیون پولمو برده و 10 تا 11 گرم طلای دخترم. با اینکه ادعاش کاملا کذبه و طلاهای دخترمم برای رهن خونه فروخته و من هیچ دخل و تصرفی در انها نداشتم. من باید چکار کنم محکوم نشم؟ خب مگه میشه یه شکایت دروغ رو با دوتا شاهد قبول کنن؟ چجوری میخاد ثابت کنه؟من برا دفاع از خودم چکار کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف ادعا کافی نیست و همسرتان باید ادعای خودش را ثابت کند در خصوص شاهد ها می توانید درخواست جرح شهود داشته باشید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام موضوع شامل خیانت در امانت نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین دفاع را مطرح کنید. شاکی باید دلیل قانونی ارائه کند