مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه رهن منزل

با سلام و احترام
موجر به بهانه های واهی مثل وجود جای میخ در دیوار و اینکه چون منزل را رنگ شده تحویل داده پس رنگ شده تحویل میگیرد سعی در کسر مبلغی از پول پیش دارد . و ادعا میکند در صورت شکایت در خصوص پول پیش مبلغ پول پیش من در نزد دادگاه تا تعیین تکلیف بلوکه میشود ولی ایشان به راحتی میتوانند منزل خود را دوباره اجاره دهد .
آیا در صورت شکایت اینجانب و تا زمان تعیین تکلیف جهت دریافت پول پیش امکان اقامت در ملک هست ؟
آیا ادعای ایشان در خصوص بلوکه شدن پول من ولی آزاد بودن ملک ایشان صحت دارد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
مستاجر باید ابتدا خانه را تخلیه نماید و سپس دادخواست مطالبه مبلغ رهن و خسارت تأخیر تادیه و خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را اقامه نماید
و ..