مشاوره حقوقی رایگان - نحوه چگونگی شکایت

سلام .. همسرم دوسال پیش از نمایندگی ماشین نیمه سنگین قسطی خرید اکنون بعد دو سال که کلیه قسط هارو تسویه کردیم شرکت سند و چک های ضمانت مارو نمیده و بخاطر اینکه یکی از قسط هارو یک سال دیر پرداخت کردیم 9 میلیون جریمه درخواست کرده .. لطفا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چکار کنیم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

تاخیر در پرداخت قسط خودرو خودرو جریمه دیرکرد پرداخت اقساط خودرو