مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی به وقت نظارت تغییر کرد

با عرض سلام و خسته نباشید. من در یک سرقت مستوجب تعزیر با دوستم دست داشتم و اتهام ها مشارکت در سرقت تعزیری و ابزار سرقت هست ، بازپرس قرار تعیین کرد ، ما هم با اینکه ارزش مال سرقتی 8 تومان بود 40 میلیون دادیم ، و از همون اول همکاری کامل کردیم چون واقعا پشیمونم و واقعا شرمنده خانواده و جامعه هستم ، خلاصه رضایت شاکی گرفتیم ولی بازپرس بازم قرار تعیین کرد (نفری 200 تومان) پدرم سند گذاشت و منو دوستم آزاد شدیم ، پرونده بعد از یکماه به دادگاه کیفری دو واقع در شیرودی 13 شعبه 123 انتقال پیدا کرد، روز دادگاه من و پدرم رفتیم ولی نه دوستم نه شاکی نه حتی وکیل دوستم هیچکدوم در وقت مقرر حاضر نبودن . ولی قاضی یک برگه داد امضا کردم و گفت توی ثناتون میاد و بهتون ابلاغ میشه. حالا توی ثنا این اومده: وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1401/08/07 تغییر کرد.
لطفاً راهنمایی کنید برای ادامه پرونده که ختم بخیر بشه چکار کنم . من واقعا پشیمونم از کاری که کردم . ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقت رسیدگی مجدد تشکیل شده است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام وقت نظارت به لحاظ تصمیم گیری های لازم جهت تجدید وقت یا تصمیم دیگر لحاظ می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت رسیدگی تعیین بشه به شما ابلاغ می شود.
شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است است یعنی می بایست پرونده در آن زمان بررسی شود و دستورات لازم اتخاذ گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت براب شعبه ایست و قاضی در ان تاریخ پرونده شما را رسیدگی میکند ، بهتر است قبلش لایحه دفاعیات خود را به شعبه ارسال کنید