مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس

سلام. یک خانوم و اقا هردو متاهل باهم ارتباط داشتن بعد خانوم اون اقا پیامها را خوانده و اسکیرن شات گرفته به شوهر خانومی که با همسرش ارتباط داشته فرستاده و پیام های تهدید امیز که عکسهات را پخش میکنم الان به شوهرش گفته شوهرخانوم کتکش زده ایا خانومی که با شوهرش درارتباط بوده میتونه شکایت کنه ازش که تهدیدش کرده و اسکرین شات به شوهرش فرستاده کتک خورده میشه دادگاه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان شکایت می باشد به هرروی کلیه طرفین دخیل می‌گردند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از بابت تهدید بله ولی از سایر جوانی خانم هم در پرونده مسیولیت کیفری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر خود این خانم متهم است و مجازات جرم رابطه نامشروع خواهد
داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بله
امکان پذیر است و
بنوعی همه دخیل هستند در ارتکاب جرائم تهدید و رابطه نامشروع و ...