مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

آپارتمانی دارای 18 پارکینگ اختصاصی قید شده در سند استفاده نیمی از پارکینگ بخاطر اسباب اضافی منزل به صورت موقت حصاری نصب کردم جهت امنیت لوازم محل رفت و آمد هم مختص به وسایل نقلیه هست و راه پله ورودی به ساختمان جدا گانه مشخص شده و پارکینگ دارن جهت پارک کردن و از درب ورود به ساختمان به راه پله استفاده می‌کنند. مشکلی از نظر قانونی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد به همین نحو امده باشد مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سوالتون رو که بسیار مختصر و مبهم بیان کردید اما نمی توانید قسمت های مشارکت راذتصرف کنید