مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته کارگر

با سلام
بنده با کارفرما به صورت 6 ماهه (2 تا 3 ماهه) قرارداد بستم از من سفته سفید امضا گرفتن . پشت سفته را مهر شرکت زدن ولی برای حسن کار ذکر نشد.
میتوانم درخواست استرداد سفته بدهم یا خیر؟ مدارک جهت اثبات قرارداد کاری؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول اظهارنامه استرداد لاشه سفته بدهید