مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن ماشین برای وثیقه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده برای رهایی از بازداشگاه یک عدد ماشین پراید وثیقه قرار داده ام که از طریق کلانتری توقیف و به پارکینگ انتقال داده شده و حالا که پرونده کیفری بنده مختومه شده برای تحویل گرفتن ماشین باید چه اقداماتی انجام بدم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. درخواست خود را به قاضی مربوطه بنویسید.

پرسشگر :

درخواست داده شده ولی قاضی مربوطه ذکر می کنه باید پس از گذشت 20 روز وپایان دوره تجدید نظر خواهی اقدام کرد ایا گفته های قاضی قانونی هست و من باید 20 روز دیگر هم صبر کنم

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به مرجعی که توقیف کرده مراجعه کنید ودرخواست رفع توقیف کنید

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

ازشعبه مربوطه که پرونده شما رامختومه کرده ، تقاضای رفع اثر قرارتامین کیفری را بخواهید