مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار فیلم شخصی

سلام وقتتون بخیر. من 18سالمه حدود 3 سال پیش ک میشه تقریبا 15 سالم با یه پسری دوست شدم دوست معمولی و صحبت و ایشون گفتن بیماری ک من دارم رو هم دارن بیماری من تو چهره و بدن مشخص میشه منم تصویری گرفتم ک ببینم ولی ایشون گفتن نمیشه جای خصوصی هست منم قبول کردم و لباسام آستین داشت حتی خانوادم متوجه دوستی ما شدن ب همین علت قطع ارتباط کردم الان بعد 3 سال ی آقا با من تماس گرفتن میگن دوست ایشون بودن از رو تماس تصویری فیلم گرفتن و کلی تهدید دیگه ک هرچی خرج بشه خرج میکنه و پخش میکنه و اینکه من اصلا ایشون رو نمیشناسم خودشون گفتن زن و بچه دارن ولی طلاق دادن و تقریبا هم سن پدرم هستن ..من خانواده مذهبی دارم و همه اقوام پلیس هستن خواستم بدونم میشه طوری شکایت کرد ک نفهمن خانوادم؟!و اون پسر هم نفهمه من کجا زندگی میکنم ؟!چون نمیدونه محل زندگیمو ولی اون گفت کجا زندگی میکنه دوتا شهر مختلفیم...من از ترس میخاستم خودکشی کنم چون هیچ راه دیگه ای نداشتم و الان هم نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید