مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت قراردادی

با سلام خدمت وکلای محترم دادراه
شخصی که وکالت فروش 3دانگ از 6دانگ یک قطعه زمین از مالک گرفته بود،3دانگ را طبق مبایعه نامه عادی به اینجانب فروخت و مبلغ یک میلیارد ثمن رو نقدا پرداخت کردم و در مبایعه نامه تاریخ و دفترخانه جهت انتقال سند تعیین شده و مقرر شده در صورت عدم حضور فروشنده و یا عدم انتقال سند فروشنده مبلغ معادل ثمن معامله یعنی یک میلیارد باید بعنوان خسارت عدم انجام تعهد به خریدار پرداخت کند و این خسارت مانع الزام فروشنده به انجام اصل تعهد نیست ..متاسفانه در تاریخ مقرر فروشنده(مالک) حاضر نشد و وکیل فروشنده هم ادعا کردند که شخصی از مالک طلب داشته و از طریق اجرا ثبت سند رو توقیف کرده و امکان انتقال وجود نداره …و به هر ترتیب بنده گواهی عدم حضور گرفتم و 2روز بعد از وکیل مالک هم اقرا نامه رسمی مبنی بر اقرار به وقوع بیع و دریافت ثمن و شرایط و اوصاف مبایعه نامه دریافت کردم ….سوال اینکه: اولا آیا مبلغ معادل ثمن معامله قابل مطالبه هست ؟ و چنین شرطی آیا صحیح است؟؟
ثانیا: با توجه به اینکه وکیل قرارداد رو با من منعقد کرده (و اختیار فروش و دریافت وجه و اسقاط خیارات و سپردن تعهدات) را داشت ! آیا من باید وکیل رو طرف دعوی قرار بدم یا مالک رو؟یا هر دو؟
ثالثا: آیا من میتونم از طریق اجرای ثبت با توجه به اقرارنامه رسمی از وکیل فروشنده برای وصول خسارت قراردادی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است