مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه وراثتی بدون رضایت یک وارث

یک مغازه که بعد فوت پدر هفت سهم داشت 4خواهر مادر و برادر بدون رضایت و اطلاع یک خواهر مغازه معامله گشت درسال هشتاد و شش به ارزش شصت میلیون تومان بعداز گذشت 15 سال خریدار بدون دادن هیچ وجهی به آن خواهر برای آن اظهارنامه برای فروش داده و خواهان مذاکره باآن وارث است آن خواهر (خودم) هم قصد فروش نداردم چکار کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه سهم ایشان را هم فروخته اید که معامله فضولی نموده اید در غیر این صورت خریدار باید نسبت به اخذ دستور فروش اقدام نماید