مشاوره حقوقی رایگان - شرایط آزادی مشروط

با سلام . شخصی با 73 سال سن در پرونده ای محکوم به یک سال حبس و جزای نقدی 3 میلیون تومان شده است ایشان بعد از گذراندن 2 ماه از حبس توانست ثابت کند که قبل از رای دادگاه تجدیدنظر رضایت از شاکی داشته فقط رو پرونده نذاشته ولی چون حکم قطعی بوده دادگاه قبول نکرد آزادی بده و گفتن اعمال ماده 477 بزنید. بعد از گذراندن دو ماه از حبس به ایشان آزادی با پابند دادن و الان کلا از روز حبس تا الان 3 ماه و 15 روز گذشته . و پرونده در دیوان می باشد . چون روند کار دیوان زمان بر هست می خواستم ببینم با گذراندن چه مدت می توان آزادی مشروط گرفت ؟ چون قاضی اجرای احکام با وجود نامه از دادگاه جدید نظر که در هنگم رسیدگی تجدید نظر رد مال انجام شده و رای اشتباه بوده حاضر به همکاری نیست و متراژ پابند و 1000 متر زده . و ایشان برای دکتر هم نمی توانن از خانه خارج شوند .

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تحت شرایطی برای حبس زیر ده سال بعد از گذشت یک سوم از مدت حبس و حبس ده سال و بیشتر بعد از گذشت نصف مدت حبس دادگاه مخیر است که حکم آزادی مشروط بدهد و اجباری در کار نیست.