مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام
برادرم تلفنی با برقکار که برامون کار انجام داده بود و آیفون رو سوزونده بود فحاشی کرده
اونم صدای برادرم را ضبط و شکایت کرده اون میتونه با اون صدای ضبط شده فحاشی کاری از پیش ببره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار به تنهایی با صدای ضبط شده نمی توان ادعای خود را ثابت کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
صدای ضبط شده جز اماره محسوب
میشود و ممکن است همراه با
سایر مستندات موجب علم قاضی گردد

و قاضی هم میتواند بر اساس علم خود رای صادر نماید ولی قاصی مکلف است مستند علم خود را در دادنامه ذکر نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام به صرف صدای ضبط شده خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صدای ضبط شده اماره محسوب و همراه باسایر مستندات موجب علم قاضی می گردد