مشاوره حقوقی رایگان - سلام. ازدواج قانونی دختر و پسر

سلام رفتم خواستگاری دختری بعد پدر و مادرش قبول نکردن و یک دلیل دروغ میارن برای من میگن نامزد دار ولی همچنین چیزی نیست واقعا. دختر منو هم میخواهد ما تصمیم گرفتیم ازدواج قانونی کنیم الان باید از ازدواج قانونی بدونیم چیه و چی میخواد. سن من 20سن دختر 19. الان به کمک نیاز داریم. دادگاه از ما چی میخواهد ؟ ؟ ؟ ما هرکاری کنیم بازم اینا همون حرف اولشون میزنن با این که دروغ .

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام شما به راحتی می تونید از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید برای اطلاع دقیق تر با یک وکیل مشورت کنید

پرسشگر :

بعد قرار شده بعد از عقد یا ازدواج پولمو زود جمع کنم و سربازی خودم بخرم آیا مشکلی نیست. چهار تا شغل بلدم. میکانیکی. خیاطی. آشپزی فست فود. اخری که تاز شروع کردم گچ کاری . خو نظرتون چیه الان با این شغل ها . قاضی چیزی نمی گه بهم ...... ؟ ممنون میشم جواب بدین ؟

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.نامزد شما با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست الزام به ازدواج به طرفیت پدر میدهد.دادگاه رسیدگی و حکم صادر میکند.البته با پادرمیانی فامیل مشکل حل می‌شود.قبل از هر اقدامی با وکیل دادگستری مشاوره حقوقی بکنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علت مخالفت پدر دختر را اعلام کنید تا کمک تخصصی بگیرید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به ازدواج دهید .شرایط را باید به قاضی پرونده به صورت مبسوط توضیح دهید.

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

«هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند، اجازه او ساقط و در این صورت دختر می‌تواند با معرفی کامل مردی که می‌خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده، پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص(خانواده) به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.»

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوشیزه ( نامزدتون ) میتواند باتوجه به معرفی کامل مردی که میخواهد با او ازدواج نماید به دادگاه با موضوع دادخواست اجازه ازدواج به دلیل خودداری پدر از اذن ازدواج بدون دلیل شرعی و قانونی ، مستند به ماده 1043 قانون مدنی اقدام نماید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دختردرصورت مخالفت غیرموجه پدرش می توانید دعوای اذن ازدواج از دادگاه به طرفیت پدرش مطرح کند ودادگاه علت مخالفت پدرش رابررسی کند اگر پدرش بدون عذرموجه مخالفت میکند دادگاه اذن ازدواج صادرمی کند