مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای ایجاد صدمات حین ماموریت

باسلام، اینجانب گروهبان دوم وظیفه در حین گشت با خودرو نظامی ناجا با رانندگی فرد دیگر دچار پارگی مینیسک پا، رباط صلیبی، شکستگی بینی، شکستگی سر منجر به 14 بخیه، کوبیدگی گردن، بریدگی زبان و مشکلات اعصاب و روان شدم، چه حقوقی و طبق چه مواد قانونی به حقیر تعلق می‌گیرد، ممنون اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
سوالتون کمی مبهمه ، چون مشخص نیست که آیا با ماشین دیگری تصادف کرده اید یا ماشینتون واژگون شده یا .... به هرحال اگر سرنشین بوده اید دیه و خساراتتون رو بیمه پرداخت مینماید و اگر نقصی هم برایتون پیش آمده باشد که موجب از کار افتادگی باشد میتوانید از طریق کارگزینی ارگان مربوطه تقاضا نمایید که به با مدارک به کمیسیون مربوطه راهنماییتون کنند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید در کمسیون پزشکی مطرح و محتملا مستحق حقوق و غرامت حین خدمت خواهید شد چنانچه راننده مقصر باشد میتوانید از وی هم شکایت کنید