مشاوره حقوقی رایگان - صوری بودن معامله خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید
من با خانومم مشکل پیدا کردیم و میخوایم از هم جدا شیم بنده یه ماشین داشتم که بعد از اینکه به خانواده اعلام کردیم که میخوایم جداشیم مادرم که هزینه جشن عقدو و طلای خانوممو داده بود خواست ازم شکایت کنه که من ماشینمو به نام مادرم زدم یه قولنامه دستی هم نوشتم که به دلایل 70 میلیون هزینه جشن و 25 میلیون هزینه طلای خریداری شده توسط مادرم ماشین را برای تسویه کامل به نام مادر زدم حالا میخواستم بدونم میتونن اعلام صوری بودن معامله بکنند و چه چیز هایی برای اثباتش نیازه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر امکان مطالبه دادخواست صوری وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات چنانچه هزینه ها به واقع توسط ایشان انجام شده باشد بنظر خیر