مشاوره حقوقی رایگان - پرسش

اتوبوس با 10 مسافر از گرگان عازم شهرستان بوشهر گردیده در بین راه در شهر کرمان دچار حادثه گردیده و تعداد 8 مصدوم منجر به جرح بهمراه داشته حال با عنایت به اینکه این 8مسافر ساکن شهر گرگان بوده و انجام تشریفات قانونی در شهر مورد حادثه یعنی کرمان سخت و دشوار بوده آیا این امکان وجود دارد که پرونده 8مصدوم از دادگاه کرمان به دادگاه گرگان احاله گردیده و سایر اقدامات رسیدگی در گرگان صورت گیرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ منفی است

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راه حل این است که 8نفرتان یک وکیل بوشهری بگیریدتاموضوع راپیگیری نماید.موفق باشید