مشاوره حقوقی رایگان - زناشویی

سلام من دوهفتس ازدواج کردم رفتم دکتر گفت پردت حلقوی غیر ارتجاعیه و کمی ضخیمه و خونریزی داری طی رابطه. متاسفانه نمیتونم رابطه رو تحمل کنم پاهامو جمع میکنم و درد شدید دارم هنوز پردم پاره نشده دو بار شوهرم با یه بند دستو داخل برد که بازتر بشه دهنش اما خونی نیامد. خیلی نگرانم باید چکار کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. نگران نباشید از ماما جهت اموزش راههای ارتباط استفاده نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این بستر برای پاسخ مناسب نیست

لیکن به هیچ وجه اقدامات شما و همسرتان صحیح نیست

و ممکن است موجبات ضایعات دیگر را فراهم سازد

با توجه به اشکال مختلف پرده بکارت برخی انها مستلزم

عمل جراحی سبکی است که بتواند امکان نزدیکی بدون درد

و لذت بخش را فراهم سازد لذا شایسته است از هرگونه اقدامات ناصواب

خودداری و در اولین فرصت ضمن مراجعه به یک پزشک نسوان متخصص زنان

اقدام و در صورت صلاحدید نسبت به جراحی لازم اقدام نمایید بیمارستان های دولتی

هم این امکان را فراهم دارند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این بستر برای پاسخ مناسب نیست

لیکن به هیچ وجه اقدامات شما و همسرتان صحیح نیست

و ممکن است موجبات ضایعات دیگر را فراهم سازد

با توجه به اشکال مختلف پرده بکارت برخی انها مستلزم

عمل جراحی سبکی است که بتواند امکان نزدیکی بدون درد

و لذت بخش را فراهم سازد لذا شایسته است از هرگونه اقدامات ناصواب

خودداری و در اولین فرصت ضمن مراجعه به یک پزشک نسوان متخصص زنان

اقدام و در صورت صلاحدید نسبت به جراحی لازم اقدام نمایید بیمارستان های دولتی

هم این امکان را فراهم دارند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به پزشک زنان مراجعه کنید حل میشود