مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وثیقه جهت جلب رضایت مالباخته

با سلام خدمت اساتید
اگر متهمی وثیقه ای جهت جلب رضایت مالباخته نزد دادگاه گذاشته است لیکن قبل از اقدام به جلب رضایت مالباخته، فوت نماید،پرونده بسته میشود؟ یا میبایست خانواده ایشان قانونا در جهت جلب رضایت اقدام کرده و وثیقه را آزاد کند؟

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

در این گونه موارد قرار موقوفی تعقیب صادر می شود و باید با رئیس شعبه صحبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در دعاوی کیفری اگر متهم یا محکوم فوت نماید قرار موقوفی تعقیب صادر می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد