مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ایجاد مزاحمت از طریق پیامک

چند نفر مامور ظهر پنجشنبه ریختند خونه ما و پدر شصت ساله بنده رو بازداشت کردند و بردند پاسگاه روستا. وقتی رسیدند اونجا دیگر مادرم رو به داخل راه ندادند و بهشم نگفتند پدرم رو کجا می‌برند. یکی دو ساعت بعد از خود پاسگاه زنگ زدند که پدر شما رو برده بودند دادگاه الان برگشته و ما راهی شدیم پاسگاه. مثل اینکه یه خانمی از پدرم شکایت کرده که پیامک‌های مزاحت‌آور و توهین‌آمیز برای ایشون ارسال کرده درحالی که پدر من اصلا تابحال این خانم رو ندیده ولی اون خانم طوری رفتار کرده که پدر بنده رو می‌شناخته.
پاسگاه به ما گفتند چون آخر‌هفته‌ است پدر رو تا صبح شنبه نگه ‌می‌دارند و ما باید صبح شنبه با فیش حقوقی یا سند حاضر شیم که ازونجا راهی دادگاه بشیم. الان ما صبح شنبه حاضر شیم با سند یا فیش حقوقی پدرم موقت آزاد می‌شه که بره دادگاه براش حکم صادر بشه؟ و اینکه چون تنگدست هستیم و آشنایی نداریم اگر نتونیم فیش یا سند جور کنیم تا شنبه تکلیف پدر چی‌ میشه؟
و اگر همچین عملی ثابت بشه مجازات پدرم چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فیش حقوقی را باید به دادسرا ارائه بدهید تا پدر آزاد بشود
و نگران نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
ضابط اختیار اخذ تامین ندارد و اگر قرار باشد وثیقه ای بدهید باید به دادسرا بدهید
اگر پدر شما ایشان را نمی شناسد می توانید از خودتان دفاع کنید و منع تعقیب صادر میشود
نگران نباشید