مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریز مکالمات همراه اول و ایرانسل

سلام وقت بخیر. من چگونه میتوانم پرینت تماسهای کامل ورودی و خروجی خط موبایل خودمو بگیرم، همه جا نوشته باید از طریق دادگاه باشه، خط خودمونم یعنی نمیتونستم راحت پرینت بگیریم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به امور مشترکین مراجعه نمایید و پرینت تماس خود را بگیرید اما اگر منظور شما متن پیامک ها ااست خیر

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

پرینت تماس ها رو از امور مشترکین میتونید بگیرید و اگر همراه اول هستید در اپلیکیشن همراه من تماس ها با جزئیات موجود است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تماس ورودی و خروجی را می توانید از اپراتور مربوطه دریافت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیرینت تماسها تا سه ماه اخیر قابل ارائه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پرینت سه ماه گذشته را بگیرید
در این صورت محتوای پیام ها به شما داده نمی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اپراتور مربوطه پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛
صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است