مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر

باسلام عرض ادب. ما 9فرزند هستیم 4فرزند پسر و 5فرزند دخترهای تقسیم ارث مادری یه جلسه گذاشتیم که باهم به تفاهم برسیم یکی از وارث رضايت نمیده و عنوان میکنه که باید قانون تقسیم کنه ارث رو آیا امکان داره بقیه وارث بین خودشون به تفاهم برسن و تقسیم کنن ارث را یانه باید حتما رضايت همه افراد وارث باشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است توافق حاصل نمایید چون احتمال دارد همان ورثه ناراضی بعدا اقدامات حقوقی انجام دهد