مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی تو طرح هادی قرار گرفته.

سلام خدا قوت حدود یک هکتار زمین کشاورزی از قدیم دارم سند ندارم یک قولنامه دستی با سند شورایی دارم.دهیار اعلام کرده زمین شما تو طرح هادی قرار گرفته باید جاده بشه.الان باید چکار کنم.در ضمن دوسال پیش زمین اراضی ملی بود که با شکایت وگذشت دوسال هنوز پرونده بازه.کارشناس رسمی دادگستری تو تفسیر عکس هوایی زمین احیا و قابل کشت بوده.قبل از تصرف منابع طبیعی کشت انجام شده

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه بر اساس عکس هوایی در سال 1341 زمین احیا شده باشد، مستثنیات است و اگر در طرح هادی قرار گرفته، باید قیمت آن به شما پرداخت شود. تا زمان اجرای طرح شما می‌توانید در آن تصرف مالکانه کنید