مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

باسلام ووقت بخیر
مهریه ام رو که 110عدد سکه هس رو به اجرا گذاشتم و اعسار از هزینه دادرسی زدم و فعلا معاف از پرداخت شدم
در رای دادگاه اینجوری نوشته شده :
توجحا به اینکه خواهان وفق ماده 5قانون حمایت خانواده مصوب1391موقتا از پرداخت هزینه دادرسی معاف شده است لذا همزمان با اجرای حکم هزینه دادرسی محاسبه و خواهان ملزم به پرداخت آن برابر مقررات میباشد
مالی از زوج معرفی نشد و اعسار زده
هزینه دادرسی رو که 20میلیون هس چه کسی باید پرداخت کنه زوج یا زوجه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه می تواند دادخواست اعسار از هزینه دادرسی بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه دادرسی را خواهان دعوی طبق رای مذبور باید بپردازد