مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

باسلام.
بنده حدود 6 سال پیش یک واحد آپارتمان خود را در بنگاه به مبلغ 20 میلیون تومان به فرزند خود مورد معامله قرار دادم و فرزندم هرگز این مبلغ را به بنده پرداخت نکرد که مشاور املاک هم از صوری بودن اطلاع داشته حال این سوال مطرح میگردد آیا این معامله قابل برهم زدن می باشد یا دارای اعتباره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تا مبایعه نامه به تراضی خریدار و فروشنده اقاله نشود دارای اعتبار و قابلیت اجرا دارد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمشاوراملاک وشهوددیگردرزمینه ادعای شماگواهی کنندمی توانیدرأی به نفع خود بگیرید،تقاضای ابطال معامله مبنی برصوری بودن،موفق باشید

یک وکیل

امکان بر هم زدن معامله صوری با شهادت شهود وجود دارد

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

یا اقاله کنید یا دادخواست ابطال بدهید به جهت صوری بودن معامله و شاهد ببرید