مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالای نامرغوب

سلام و وقت بخیر
من چند وقت پیش (کمتر از دو هفته) یه هدست خریداری کردم،و الان یکی از گوشیای هدست شکسته،با پشتیبانی تماس گرفتم،میگن این شامل گارانتی نمیشه و عکس بفرست،میدیم کارشناس بررسی کنه و خلاصه حوالم کردند به دو سه روز دیگه،الان من باز کردم هدست رو،و دیدم فقط مشکل اینا نیست،کلا هدستی که خریدم یه کالای بیخوده،سیم های استفاده شده خیلی نازک و نامرغوبن،پیچ های هدست معیوبن و کلا بسته نمیشن،باتری نامرغوب روی هدست هست،و کلا میتونم بگم بهم انداختنش.
میخواستم بدونم من چکار میتونم بکنم؟میتونم ازشون شکایت کنم و پولمو پس بگیرم؟یا حداقل تعویضش کنن؟خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی دارد کالا را اینترنتی خریدید یا خیر