مشاوره حقوقی رایگان - سیاهه جهیزیه

سلام. بنده خانومم زمانی که سیاهه حاضر کردن اصلا نذاشتن چک کنیم و بخونیم که در 4 برگ نوشته بودند و ما برگ پایین رو فقط امضا کردیم و در برگه اخر قید نشده بود ک در چند برگه و این برگه شماره چندمه، ایا میتونم فقط همون برگی رو که امضا کردم قبول کنم یا هر چهار برگ مورد تاییده؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

هر چهار برگ مورد تایید است چون فقط اونها نیست و شهادت شهود هم در این رابطه وجود داره