مشاوره حقوقی رایگان - امر قضاوت‌ شده

بنده دادخواستی علیه فردی دادم مبنی بر استرداد دو دستگاه الکترونیکی
در دفاع ایشون مدعی شد:
این دو دستگاه را عوض دو دستگاهی که از من خراب کرده برداشتم

تجدید نظر استان در رای قطعی آورده:
چون ادعای خوانده فاقد دلایل اثباتی است، لذا ادعای خوانده رد شده و بایستی دو دستگاه استرداد یابد.

در نهایت اجراییه صادر شد.

الان همان خوانده امده دادخواست داده مطالبه خسارت بابت تخریب دو دستگاه با دو تا شاهد.

ایا شامل امر قضاوت شده میشه
و دادخواست اون با استدلال من که قبلا دربارش قضاوت شده رد میشه؟

ممنون

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اعتبارامرقضاوت شده دارای شرایط سه گانه میباشد که یکی ازشرایط آن وحدت موضوع دعوا میباشدکه دراینجا منتفی است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اعتبار امر قضاوت شده نیست چون موضوع چیز دیگریست.