مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه با فاکتور توسط مرد

سلام. خانم بنده بدون داشتن سیاه و فاکتور فقط با دست نوشته ای خودشان نوشته اند و به امضای شاهد داشتند من همان جلسه اول شورا با ارائه فاکتور شش قلم جنس قراره همه وسایل به اجناس فاکتور ببرد اما خانم بعد همه وسایل به رای شورا برد من شکایت کردم الان زیر بار نمیره میگه اجناس خریدی جزو شیر بهای بنده است حال هیج مدرکی ندارد فقط میخواهد باز شاهد بیاورد من چیکار کنم که به حقم برسم باتشکر

پاسخ ها :

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام اگر لیست سیاهه توسط شما امضا شده باشه وسایل جهیزیه خانم محسوب میشه حتی اگر فاکتور ارائه بدید اما اگر لیست سیاهه امضا نکرده باشید با فاکتور می تونید وسایل رو مسترد کنید