مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال وام و پرداخت اقساط آن

سلام
یک واحد مسکن مهر غیر تحویلی داشتیم و به صورت وکالت بلاعزل به شخص دیگری واگذار کردیم
الان اون واحد رو تحویل دادن به شخص و 40 میلیون وام بانک مسکن پروژه را هم به حساب شرکت ریختن و کارت قسط صادر شده است ولی این کارت قسط به نام من هست و به نام شخص تحویل گیرنده نیست و شخص تحویل گیرنده نه کارت قسط رو به نام خودش منتقل می کند و نه اقساط رو پرداخت می کند و این کار او(عدم پرداخت اقساط ) باعث شده است که جلوی وام های بنده در سایر بانک ها نیز گرفته شود به علت
لطفا راهنمایی بفرمایید؟؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
صرف اعطای وکالت بلاعزل مالکیت ملک رو به وکیل منتقل نمیکنه و فقط تعهد به فروش محسوب میشه ،به همین دلیل مالک ملک همچنان شما هستید و پرداخت اقساط به عهده خودتان است.