مشاوره حقوقی رایگان - تایید فسخ قرارداد

سلام.
بنده سال 93 یک قطعه زمین خریدم بعد کسی آن را تصرف کرد و با مالک اصلی که به بنده فروخته بود شکایت کردیم که تاریخ 1397/02/10 در دادگاه من اقرار کردم زمین با توجه به مشکل داشتن با مالک اصلی فسخ و پولم گرفتم بعد از آن در تاریخ 1397/04/20 دوباره مالک اصلی که خریده بودم یک قرارداد برام نوشت که پس از اتمام این پرونده و برگرداندن زمین فوق بنده هیچ گونه ادعایی نسبت به این زمین ندارم و خودش امضا کرد بهم داد ..
بعد در تاریخ 1397/11/30 به دادگاه تجدید نظر رفتیم که اونجا من اسمی از فسخ نیاوردم و من با مالک اصلی رضایت متهم رو دادیم ...
که طبق قرارداد برج 4دیگه مالک خودم میشدم که در سال 98 اقدم به سند کردم و سندش گرفتم و در سال 99 زمین را فروختم.
سوال منم
الان همون مالک اصلی که به من فروخته بود رفتم اقراری که در تاریخ 1397/02/10کرده بودم رو پرونده برداشته و رفته شکایت من را کرده به تایید فسخ قرارداد آیا ایشون با توجه به این توضیحات می‌تونه قرارداد رو فسخ کنه در ضمن در فروش ملک هم ایشون در جریان بوده ...
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مدارک دارد بهتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
جهت اظهارنظر حقوقی ، نیاز به اخذ جزییات موضوع است