مشاوره حقوقی رایگان - رای کارشناس

سلام من با موتورم خودم زمین خوردم و خسارت بدنی دیدم مامور راهور برای کروکی نوشته که باید به کارشناس مراجعه کنم واسه کروکی به خاطر اینکه به نظر افسر راهنمایی صحنه به هم خورده و برای او محرز نشده آیا اگه من کارشناس بیارم واسه کروکی و به نفع من کروکی باشه احتمال هست شرکت بیمه اعتراض کنه و رای برگرده چند درصد این احتمال را میدین؟

پاسخ ها :

عباس عباسی کشکولی

جناب آقای عباس عباسی کشکولی :

سلام. نظریه کارشناس رسمی دادگستری در امور تصادفات و وسایل نقلیه موتوری دقیقا برابر با افسر پلیس راهور بوده و رویه محاکم و شرکت های بیمه این هستش که به رای نظریه کارشناس اعتراض نمی گذارند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ، نظریه ارایه شده توسط کارشناس رسمی دادگستری در هر حال توسط هردوطرف پرونده ( شما یا بیمه ) قابلیت اعتراض رو خواهد داشت و از حقوق مسل طرفین دعوی است و قابل سلب نمی باشد