مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام خسته نباشید ما باغی فروختیم و چکی دریافت کردیم و چک پاس نشد و چک را برگشت زدیم و باغ را توقیف کردیم و بعد از دوبار مزایده گذاشتن باغ پدر خریدار ادعا کرده است و قولنامه ای آورده که پسرم باغ را به من فروخته است ما چگونه میتوانیم اثبات کنیم که این قولنامه جعلی است و اگر چنین چیزی بوده است قبل از به مزایده گذاشتن باغ ارائه نکرده است. با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه تاریخ توقیف شما قبل از قراردادپدرخریدارباشد دادگاه به ان ترتیب اثرنمیدهد ولی اگر توقیف شمابعداز قراردادپدرخریدارباشد دادگاه بایدبه اعتراض ثالث رسیدگی کند

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت اطمینان از جعلی بودن ادعای جعل مطرح کنید