مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام اینجانب مدت هشت سال برای شخصی کار کردم و مرا بیمه نکرده به اداره کار شکایت کردم طرف هم اقرار داشته که بنده هشت سال کارگرش بودم اما چون پارتی داشت حق مرا پایمال کرده آیا میتوانم حقم را زنده کنم موضوع کار در زمان احمدی نژاد بوده به بهانه اینکه آقای احمدی نژاد همه کارگران را بیمه میکند از پرداخت حق بیمه من خودداری کرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر حکم قطعی از هیات حل و
اختلاف کارگر و کارفرما صادر شده است شما میتوانید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید و