مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام وقت بخیر. من به تازگی از همسرم(زنم) شک داشتم بعد از چک کردن گوشیش فهمیدم که با مردی غریبه در ارتباط هست و باهاش رابطه دارد لطف کنید مرا راهنمایی کنید اگر به دادگاه مراجعه کنم چه حکمی برای زنم و آن مرد هست و اگر طلاقش ندهم چگونه باید ناچیزش کنم و درباره ی مهریه اش و... نمیخواهم هیچ چیزی به او بدهم و تاوان خیانتی که به منو دخترم کرده است بدهد خواهشا راهی را جلوی پای من و دختر خردسالم بگذارید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مهر زوجه تحت هیچ شرایطی زائل و از بین نمی رود . در خصوص مراوده زوجه با شخص یا اشخاص نامحرم در صورت جمع آوری و ارائه دلائل محکمه پسند و اثبات اتهام ، مرتکبین به مجازات رابطه نامشروع غیر زنا از 1 تا 99 ضربه شلاق محکوم خواهند شد .

یک وکیل

سلام. شما تحت هیچ شرایطی نمی توانید همسرتان را از مهریه که حق قانونی اوست محروم نمایید مگر با رضایت خودش. از آنجا که حاصل ازدواج شما یک دختر است برای حفظ آبروی او و خودتان توصیه میشود که گذشت نمایید در غیر اینصورت میتوانید به جرم روابط نامشروع با ارائه ادله از همسرتان و مرد غریبه شکایت نمایید و بر اساس نوع رابطه ای که بین ایشان وجود داشته مجازات تعیین خواهد شد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای شکایت رابطه نامشروع باید همچون اقرار، شهادت، دلایل و مدارک، علم قاضی و اماره برای اثبات جرم وجود داشته باشدلذابه همین دلیل قانون در خصوص این جرم و اثبات آن سختگیری خاصی دارد و در مواردی که فردی به دیگری نسبت زنا دهد و نتواند این جرم را ثابت کند، مجازات سختی پیش بینی نموده است،به چنین جرمی‌در متون حقوقی «قذف» گفته می‌شود.زیرا در دین اسلام آبروی فرد مومن مانند خون اوست و هرکس آبروی مومنی را بریزد مانند این است که خون او را ریخته و به همین‌دلیل قانون برای چنین موضوعی این مجازات سخت را پیش‌بینی کرده است،لازم به ذکراست که این بدبینی شایدیک سوءتفاهم باشدبیشتردقت کنیدوحتی لازم شده موضوع شک خودت را باایشان درمیان بگذارید،زیرااتفاق افتاده که بعدازکشف موضوع،سوءتفاهم بوده ورفع شده.موفق باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به متن پیام ها دارد
می توانید شکایت واعلام جرم روابط نامشروع کنید لکن اگر ادله ای دارید شکایت رامطرح کنید والا شکایت نکنید