مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام پسر من هفته گذشته متوری ب اون میزنه و حالا بعد یک هفته همش خونوادش میانو میرن که من رضایت بدم شکایت کردم میگن رضایت بده پسرم کلان زخمی شد سروصورتش اما الان خوبه خوبه خداراشکر حالا نمیدونم چیکار کنم رضایت بدم یا نه گفتن 2میلیون هم خسارت زخمی شدن شو میدیم باز من راضی به رضایت نیستم حالا باید چیکار کنم کدوم راهو انتخاب کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بسته به نظر خودتون داره و هم میتوانید صبر کنید تا رای صادر بشه و هم میتوانید با آنها سازش کنید و پول را بگیرید .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر سی تی اسکن آزمایش های مربوطه را دادید فرزندتان سالم است توافق کنید بهتر است .

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اگر مبلغ پیشنهادی نزدیک به میزان تعیینی پزشکی قانونی است بهتر است رضایت دهید