مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل ملک

سلام
من 3 دونگ از یه ملکی و بابت بدهی از کسی گرفتم که بهم سند وکالت فروش اموال غیر منقول داده شده (وکالت بلاعزل) هستش
که متنش جواز خلع ید ذکر شده
موکل که بهم وکالت داده الان امده خودش ملکو‌ تصرف کرده امکانش هست با این مدرکی که دارم برای خودش اقدام کنم؟؟
تو‌ متن وکالت نامه هم ذکر شده اخذ وجه ثمن و مال صلح و غیره واگذار شده به من و در اخر در حدود اختیار ذکر شده موکل انجام امور مغایر با این وکالت نامه رو از خود سلب و ساقط نمود
اگه من این ملکو بفروشم امکانش هست حق ثمن و صلح معامله رو میتونه بخواد ؟؟ یا نه ؟؟ از خودش سلب کرده نمیتونه و این وکالتی که بهم داده قابل عزل نیست
سند قطعیشو ندارم فقط این مدرک دستم هستش
و اینکه من چون مبایعه نامه و قول نامه ندارم
تمامی اختیارات مربوط به ملک رو بهم داده حتی اجازه قرارداد با خودمم دارم
میتونم قولنامه یا مبایعه نامه برای خودم تنظیم کنم که یوقت بعد فوت این شخص سند وکالت بلاعزلی که بهم داده باطل نشه میشه راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد