مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه بنگاه در درج مدت اجاره

خونه اجاره کردم یک سال دو ماه
مدت اجاره نوشت تو قرارداد نوشته یک سال خورشیدی از 1/5/97 تا 31/6/98
حال صابخونه دبه در میاره میگه اشتباه بنگاه
بنگاه هم عملا کاری نمیکنه و میگه اتحادیه گفت حروف قبوله
الان هردو طرف گیر دادند تخلیه بکن
یه شاهد خانم هم دارم که بعنوان شهود زیر قرارداد امضا کرد شاهد دوم بنگاه که کوتاهی میکنه
اول حکم من چیه
دوما میتونم ازبنگاه چطوری شاکی بشم
سوم موجر میتونه حکم تخلیه منو بگیره
ممنون

پاسخ ها :

پریسا محمدی مقدم

پریسا محمدی مقدم :

با سلام
اخذ دستور تخلیه نیازمند مراجعه به شورای حل اختلاف است و درخصوص مورد شما، چنانچه شاهد گواهی دهد که روز عقد اجاره، نظر بر یکسال و دو ماه بوده است و‌ از سایر قراین نیز چنین برآید، تا قبل از انقضای مهلت یکسال و دوماه، دستور تخلیه صادر نمی شود.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

موجر نمی تواند شما رو تخلیه کند تا مدت تمام نشده و شما قانونا میتوانی آنجا بنشینید واز بنگاه دار هم از اتحادیه صنف خودشان شکایت کنید .