مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر مهریه

سلام و وقت خوش. رای مهریه صادر شد و با توجه به اعتراض به تجدید نظر رفت و 40 روز از زمان رای گذشته و تازه پرونده ارجاع شده به تجدید نظر، زمان رای قطعی کی خواهد بود؟ و آیا بعد از قطعی شدن رای باز هم جای اعتراض هست؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بستگی به شلوغی شعبه داره ولی به زودی رای قطعی صادر می‌شود و قابلیت اجرا دارد .ولی شما در طی اجرا می ت انید دوباره تعدیل تقسیط مهریه را بخواهید ولی تا زمانی که رای جدیدی قطعی نشود همان رای قبلی اعتبار داره