مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شهود

با سلام خدمت وکلای عزیز دادراه. بنده در یک دعوی مالی 3 شاهد به دادگاه معرفی کردم که 2 نفر از شهود از بنده طلب پول کردند و گفتند اگر به ما پول ندهی میآییم دادگاه و شهادت دروغ بر ضد تو میدهیم حال به نظر شما چه کار کنم تا اون دو تا شاهد از جریان پرونده خارج بشن و اگر شهود نیان با یک شاهد که شرایط شاهد رو داره میتونم کاری از پیش ببرم چون اون دو شاهد من رو تهدید به اخاذی کردن

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

قبل از جلسه دادگاه لایحه بفرست که شهود نمی تونن بیان و دو شاهد دیگه معرفی کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد