مشاوره حقوقی رایگان - عبور کابل فشار قوی برق از بالای زمین

کابل فشار قوی از بالای زمینم عبور کردن مساحت زمین 450متر که نه اجازه ساخت منزل مسکونی را دارم و از نظر فروش نسبت به زمینهای اطراف زمینم نه تنها بی ارزش شده حتی بفروش هم نمیده. ایا میشه آزادانه برق استان شکایت کرد زمینم را به قیمت روز زمینهای اطراف به اداره برق فروخت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شنا باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس باید دادخواست مناسب به طرفیت اداره برق اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در صورت توافق با اداره برق امکان پذیر است ولی نمی‌توان اداره برق را ملزم کرد