مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اجباری به اداره دیگر و تغییر ردیف

با سلام . اینجانب بعد ار 26 سال که عهده دار ردیف کارشناس فناوری اطلاعات یک مرکز بودم ، به اجبار و به ناحق ، برای ارتقاء کارمندی دیگر بجای آن فرد منتقل کردند تا ایشان را به اداره کل ببرند . ردیف جدید من کارشناس آمار و فناوری اطلاعات می باشد . که در واقع همان شغل می باشد اما عنوان متفاوتی پیدا می کند . با توجه به تغییر عنوان شغلی و اینکه من قربانی انتقال ایشان بودم ، می توانم شکایت کنم ؟ تغییر مزایای شغلی و رتبه و گروه و دریافتی چه تاثیری در روند حقوقی می تواند داشته باشد ؟

پاسخ ها :

انتقالی اجباری به اداره دیگر تغییر ردیف شغلی