مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بخاطر شکایت ضامن

سلام. صاحب کارم به اسم من 50 میلیون وام گرفته به نام من و کلا وام رو خودش برداشته و قرارم بود قسطاشو بده. اقساط رو هم تا اینجای کار پرداخت کرده ولی رفته شکایت کرده که من اقساط رو ندادم و خودش پرداخته از سال 95 و امروز حکم توقیف ماشینم رو دادن. چطور میتونم ماشینمو آزاد کنم تا وقت دادگاه؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام نگفتید که آیا ضامنت بوده که وام گرفتی یا نه . ولی
اگر با قرار تامین خواسته ماشین توقیف شده ، فقط در صورتیکه یک مال دیگر معرفی کنید تا توقیف بشه به جای ماشین و از قاضی صدور قرار تامین خواسته بخواهید که ماشین رو آزاد کنه .
ضمنا برای پول یا وامی که به او دادی را باید بتونی اثبات کنید و ازش مطالبه نمایید .