مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید تصادف

من الف.الف هستم از گرگان 10 روز پیش تو شهرمون از سر کار داشتم میرفتم خونه تو لاین وسط بود یه پژو تودلاین کنار سمت راست من بود داشتم میرفتم که یهو ناگهانی جلوش ماشین بود یهو اومد سمت من کمن باهاش برخورد کردم چرخ عقب پژو برخورد کردم و لاستیک دوتامون ترکید و ماشین چپ شد زنگ زدیم افسر راهنمایی و رانندگی اومد که کروکی کشید چون من زخمی شدم ماشین دوتاش رفت پارکینگ فرداش رفتیم کروکی بگیریم مقصر 100 در 100 راننده پژو شد رفتیم دادگاه که کاراشو انجام بدیم راننده پژو اعتراض زد خواستم بدونم ایا تاثیری دار خدای نکرده رای برگرده ممنونم ازتون خدا بهتون خیر بده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر کس حق داره اعتراض کنه شما هم میتونید اگر نظریه جدید ارایه شد و موافق نظر شما نبود مجددا اعتراض کنید