مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دستور قاضی

سلام در تاریخ سی و یکم خردادماه با عابر پیاده تصادف مختصری داشتم که منجر به شکستگی کف پای ایشان شد به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث خودم حاج آقا رو به بیمارستان بردم ولی بعد از دو روز پسر ایشان از من شکایت کرده دادیار محترم حکم به توقیف خودروی اینجانب داده بنده ماشین را بیمه کردم و الان که رفتم برای رفع توقیف منشی قاضی میفرمایند باید تا تکمیل پرونده ماشین در توقیف بماند! سوال بنده این است آیا میشود ماشین من همینجوری در پارکینگ بماند تا پرونده و مبلغ دیه تعیین شود شاید روند پرونده ماه ها طول کشید تکلیف من و ماشینم چیه؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

نه در چند روز آینده روند مقدماتی پرونده که تکمیل شد از خودرو رفع توقیف به عمل میاد و زیاد طول نخواهد کشید