مشاوره حقوقی رایگان - مقرری بیمه بیکاری

سلام. دو ماه پیش پس از پایان قرارداد بعلت تعدیل نیرو اخراج شدم. حکم اداره کار برای بیمه بیکاری بنفع من صادر شد ولی جهت دادن مقرری بیکاری گفتند طول میکشه و خبر میدیم.
سوال: اگر من تا ان زمان جای دیگر مشغول شوم و در لیست بیمه محل کار جدید نام بنده وارد شود. تکلیف مقرری این چند ماه بیکاری چه میشود. آیا میسوزد و چیزی تعلق نمی گیرد؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بیمه بیکاری همچنانکه از عنوانش پیداست در جهت حمایت از بیمه شده است . به صرف اطلاع اداره کار مبنی بر اشتغال شما حقوق تان قطع خواهد شد و حتی قانون این اجازه رو داده در مدت اشتغال و واریز همزمان حقوق بیکاری به حسابتان امکان استرداد آن وجود دارد. پس با ارایه یا عدم ارایه لیست بیمه صرف اطلاع اداره کار مبنی بر اشتغالتان حقوقتان قطع خواهد شد