مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت ملک نسقی

سلام. خونمون را برای مشارکت در ساخت آپارتمان دادیم که به علت نسقی بودن ملک توسط شهرداری پلمب شد و سازنده کار را نصفه کاره رها کرد و مدت قرار داد نیز تمام شده ، متاسفانه چک تضمین قرار داد دست بنگاه مشاور املاک قرار دارد و می گوید با فقط نامه از سمت مرجع قضایی به شما تحویل میدم. دادگاه هم شکایت کردیم رای دادگاه این بوده:
این دادگاه استدلال مینماید که حسب مقررات قانونی موجود برای املاک سند به اصطلاح نسقی مجوز ساخت آپارتمان صادر نمیگردد و به همین دلیل قرار داد مشارکت منعقده میان طرفین دعوی مشمول قید مخالف صریح قانون بوده و دادگاه نمیتواند حکم برای اجرای آثار قرار داد و اجرای تعهدات آن بدهد. مفهوم مخالف ماده قاون مدنی دلالت بر نافذ نبودن قراردادهای خصوصی بر خلاف مفاد صریح قانون دارد و مقررات شهر سازی نیز از جمله مفاد حکم قانونگذار است فلذا این دادگاه دعوی خواهان غیر قابل استماع ارزیابی نموده و به استناد ماده 10 قانون مدنی و ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379 قرار عدم استماع دعوی خواهان صادر می نماید .

الان جای دیگر مستاجر هستیم و قرارداد اجاره مان هم تمام شده و سازنده گفته به علت افزایش قیمت قرارداد اجاره رای برای ما تمدید نمکیند لطفا کمک کنید

1- آیا راهکارای وجود دارد سازنده را محکوم کرد ؟
2- با این وضع چگونه میتوانیم چک تضمین رو از مشاور املاک بگیریم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد