مشاوره حقوقی رایگان - مستمری شوهر به همسر که طلاق گرفته

با سلام شوهرم 9 ساله فوت کرده قبل فوت شوهرم من 3ماه سه روز طلاق گرفتم یک دختر 10 ساله هم دارم رفتم بیمه کارهایش را انجام دادم حتی بهشون گفتم من طلاق گرفتم گفتند مشکلی ندارد بعد من دخترم وارد لیست کردند بعد چند روز حکم اومد من دخترم دو میلیون نهصد حقوق میگیریم بعد گفتند پرورنده شما باید بره بیمه نزدیک منزلتون پرونده که رفت رفتیم بیمه اونجا بود که گفت شما خانم طلاق گرفتید به شما تعلق نمی گیره دوباره پرونده برگشت زدند اون بیمه اونجا بود که دوباره گفتند برو 1ماه دیگه بیاید بعد خودم را حذف کردند فقط دخترم بود که تو حکمش زده بود مستمری860 واسه دخترم یعنی حدود 2 میلیون ضایع میشه. بازم من از چند وکیل پرسیدم گفتند یک قانون اومد کسی که طلاق گرفته باشه مستمری بهش تعلق میگره بازم یک وکیل دیگه میگفت طلاق پایین چهار ماه باشه مزایای شوهر به همسر تعلق میگره حالا ممنون میشم من راهنمایی کنید باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر پر واضح است که به همسری که طلاق گرفته مستمری تعلق نمیگیرد
مگر در طلاق رجعی ان هم در زمان عده و با شرط رجوع که در ان صورت نیز
فرض مسله منتفی است .