مشاوره حقوقی رایگان - از دست دادن پرده بكارت

سلام
ببخشيد اگر دختر ١٨ ساله ای پرده بكارت خود را بر اثر رابطه نامشروع از دست بدهد ميتواند با آزمايش دی ان ای بعد گذشت ١ ماه ثابت كند که آن فرد چه كسی بوده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ممکن است و بستگی به نظریه پزشکی قانونی دارد ولی این واقعه هر چه زودتر می بایست از طریق پزشکی قانونی مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد تا آثار به جای مانده آن محو و زائل نگردد . بهتر است تا بیشتر از این دیر نشده بر علیه فرد مورد نظر در دادسرای محل وقوع جرم شکایت کیفری نمائید تا سریعاً به پزشکی قانونی معرفی شوید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ابتدا باید طرح شکایت نمایید و شخص خاصی را به عنوان متشاکی معرفی نمایید در غیر اینصورت تها زمان را از دست می دهید و پزشکی قانونی به درخواست خود شما اقدامی به انجام نمی رساند